50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Afacerea ta cu Capre”:

Ghidul este disponibil la prețul redus de 149 lei 99 lei, doar astăzi 19 iunie 2024

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Timp de 365 de zile de la achiziționarea ghidului Afacerea ta cu Capre, îți oferim garanția calității informațiilor din ghid.

Dacă consideri că ghidul nu este pe măsura așteptărilor tale, sau te așteptai să primești altceva, sau pentru orice alt motiv îți dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vei primi integral banii prin mandat postal.

Avem deja peste 560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene zone Urbane, Rurale, Defavorizate

Procurarea caprelor și a furajului

Construcția și utilarea fermei de capre

Tehnici de creștere, secretele unei ferme de capre profitabile

Proces tehnologic, ambalare, vânzare, piețe de desfacere

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2015, 2017, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta la creșterea caprelor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Afacerea ta cu Capre, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu capre, poate chiar din fonduri europene.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ferme profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Afacerea ta cu Capre ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale ferme.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi profitabil, în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, aflii pas cu pas cum îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primlor produse.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Afacerea ta cu Capre!